KVALITETA JE V DETAJLIH AMPAK KVALITETA NI DETAJL.

Leonardo Da Vinci

PO MERI.

Izdelava po meri in po naročilu. Točilni pulti in retropulti, profesionalne kuhinje, nevtralna oprema.

Lastna proizvodnja gostinske opreme po naročilu. Atraktivne popestritve izdelkov z LED diodami in steklom.

Kot proizvajalec se lahko prilagodimo zahtevam vašega objekta. Pri samih izdelkih pa lahko izbirate med različnimi tipi vrat, velikosti korit, razporeditvijo znotraj samih elementov ter oblikovnimi sestavinami, ki dajo vašemu projektu piko na i.

Profesionalne kuhinje

Inox kuhinje za restavracije, šole, bolnišnice in za doma. Moderne in dolgotrajne linije nerjaveče pločevine se zlijejo z vsemi idejami. Poudarijo vsak dizajn in poskrbijo za izgled, ki privablja poglede. Obenem ponujajo funkcionalnost in obliko najprimernejšo za nove ali izkušene ustvarjalce kulinaričnih užitkov.

Točilni pulti in retropulti

Ravni, krivljeni ali drugačni. Točilni pulti in retropulti sestavljajo središče vsakega gostinskega lokala. Premišljena oblika in kvalitetna izvedba. Naj bo klasično, moderno ali minimalistično.

IZBERITE SVOJO KOMBINACIJO

Na izbiro imamo vse modele Ronda vrat in predalov. Različne zaključke delovnih površin ter notranjosti elementov. Teleskopska vodila in mehko zapiranje predalov. Možnosti dodatkov, ki olajšajo vaš začetek ter delo po tem ko začnete s svojo zgodbo. Ko ustvarjate in navdušujete.

Pri nas odločate vi.

Izberite kombinacijo, ki ustreza. Detajle izpopolnimo mi.

priročno.

funkcionalno.

uporabno.

Nevtralna oprema. 

Inox nape in inox filtri. Nožniki za barske pulte. Podstavki za mize in stole. Vse iz inoxa.

Kosi pohištva iz nerjaveče pločevine. Skriti tečaji na vratih. Možnost teleskopskih vodil in mehkega zapiranja predalov. Vse velikosti in oblike. Prilagojeno vam!