krim ljutomer inox gostinska oprema podjetje

PROFESIONALNI IZDELKI IZ INOX MATERIALOV

Hladilni in nevtralni točilni pulti in retropulti. Inox kuhinje za restavracije, šole, bolnišnice, itd. Kombinacije s steklom, lesom ter barvnimi LED diodami. Kvalitetno, estetsko in po meri.

O PODJETJU KRIM

Krim je družinsko podjetje, specializirano v gostinsko opremo iz inox materialov. Od leta 1993 izdelava po meri omogoča, da se hitro in učinkovito prilagodimo željam in zahtevam strank ter povpraševanju na trgu.

Inovativnost in kvaliteto postavljamo med ključne kriterije uspeha, tako pri sami izdelavi kot tudi pri nadaljnjih storitvah. Namenskost izdelkov ni več dovolj, zahtevana je tudi velika mera estetskosti, kar s steklenimi drsnimi vrati, vgrajenimi LED diodami ter prilagojenimi rešitvami pri naših odjemalcih uspešno zadovoljujemo.

Naša vizija je podjetje, ki s svojimi proizvodi uspešno obvladuje izzive sedanjosti in prihodnosti ter s tem pri odjemalcih zadovoljuje potrebo po kakovostni opremi iz nerjaveče pločevine.

IZDELAVA PO MERI

Vsak projekt je drugačen. In mi ponujamo drugačen pristop. Osebni pristop, kjer ob vaših željah in našem svetovanju najdemo najboljšo rešitev za vašo investicijo.

SVETOVANJE

Svetujemo glede postavitve in tehnoloških rešitev. Pripravimo tudi vse načrte za izvedbo projekta.

IZRIS

Vse izdelke izrišemo v 3D kar omogoča jasno predstavo končnega produkta ter enostavno prilagoditev vašim potrebam.

IZDELAVA

Po meri izdelamo vso opremo iz nerjaveče pločevine. Izvedemo tudi dostavo, montažo in zagon.